Ofte stillede spørgsmål

Hvordan laver jeg en ny ønskeseddel?
Klik på knappen ”OPRET ØNSKESEDDEL”, giv din ønskeseddel et navn og eventuelt en beskrivelse. Her kan du også vælge en arkiveringsdato, hvis du ønsker det. Klik herefter på knappen ”GEM ÆNDRINGER” – så er du godt i gang med din nye ønskeseddel.
Hvordan sætter jeg et nyt ønske på en ønskeseddel?
Klik på knappen ”OPRET ØNSKE”. Herefter kan du vælge, om du vil oprette ønsket automatisk eller manuelt. Hvis du vælger automatisk, indsætter du blot linket til dit ønske og klikker på knappen ”NÆSTE”. Herefter kan du udfylde detaljer om dit ønske og gemme det. Vælger du manuelt, skriver du selv detaljerne om dit ønske og gemmer. Du behøver ikke udfylde alle felter. Du kan også bruge Ønskeknappen til at tilføje nye ønsker.
Hvad er Ønskeknappen?
Ser du en ting, du godt kan lide, på en webshop eller et andet sted på nettet, kan du gemme det som et ønske med ét klik. Du skal bare installere Ønskeknappen, så den altid ligger klar i toppen af din browser eller på din mobil.Sådan installerer du Ønskeknappen.
Hvordan deler jeg mine ønskesedler med andre?
Du kan dele dine ønskesedler på flere måder. Find de små ikoner øverst på siden og del enten med et link som du nemt kopierer via mail eller Facebook. Sådan deler du en ønskeseddel. Linket til din ønskeseddel kan desværre ikke ændres. Men du kan gøre det så kort som muligt ved at navngive din ønskeseddel kort' og simpelt.
Hvordan kan andre reservere ønsker på min ønskeseddel?
Når du har delt en ønskeseddel med din familie eller dine venner, kan de reservere et ønske – og se, hvilke ønsker, der allerede er reserveret. Så undgår du at få dobbeltgaver. Du kan ikke selv se de reserverede ønsker – det ville jo være snyd. Sådan reserverer du et ønske.
Hvordan flytter jeg et ønske til en anden ønskeseddel?
Du kan nemt flytte dine ønsker. Gå ind på ønsket og klik på knappen ”REDIGER”. Så kan du vælge en ny ønskeseddel og gemme igen. Det er ret nemt.
Kan jeg selv ændre informationerne om et ønske?
Ja, hvis prisen for eksempel ikke indsættes via linket, kan du selv skrive den ind.
Kan man tilknytte links fra alle webshops?
Ikke helt, men vi arbejder løbende på at tilknytte så mange webshops som muligt. Møder du en webshop, som ikke kan, så skriv gerne til os på Facebook.
Hvordan sletter jeg et ønske eller en ønskeseddel?
Vi håber selvfølgelig, at du får, hvad du ønsker dig. Derfor kan du nemt slette ønsker. Gå ind på dit ønske, og klik på knappen SLET, og tryk herefter OK. Det foregår på samme måde, når du vil slette en hel ønskeseddel.
Hvordan arkiverer jeg en ønskeseddel?
Åbn din ønskeseddel, og klik på knappen ”REDIGER” øverst. Her kan du vælge, om din seddel skal arkiveres på et bestemt tidspunkt. Vælg ’Ja’, og indsæt din ønskede dato.
Er mine ønsker tabt, hvis jeg kommer til at slette en ønskeseddel?
Ja, så er dine ønsker desværre gået tabt, og du må oprette din ønskeseddel igen.
Jeg kan ikke oprette ønsker, hvad gør jeg?
Prøv først at logge ud af Ønskeskyen og ind igen. Hvis det ikke hjælper, så kontakt os via Facebook, så hjælper vi dig hurtigst muligt.
Hvordan udskriver jeg en ønskeseddel?
Åbn den ønskeseddel, du vil printe. Klik herefter på print-ikonet, som du finder øverst på siden – lige ved siden af knapperne ”OPRET ØNSKE” OG ”REDIGER”. På den måde får du en fin oversigt over alle dine ønsker.